Niedźwiedź Napisano 17 Marca Zgłoś Napisano 17 Marca Cześć Próbuję założyć kanał na YT i niestety wiele potrzebnych funkcji (np. jak ustawienie miniatury) wymaga weryfikacji konta numerem telefonu. Niestety ale przy próbach zrobienia tego cały czas wyskakuje błąd mówiący o użyciu innego numeru, a kiedy używa się innego to wyskakuje ponownie to samo. Próbowałem innych rozwiązań ale nic nie działa. Jedyne co to udało mi się znaleźć to użycie amerykańskiego numeru telefonu (sprawdziłem to poprzez wpisanie losowego numeru) i wtedy wyskoczyło okno proszące o wpisanie otrzymanego kodu. Dlatego chciałbym zwrócić się z prośba o podanie numeru i przesłanie mi kodu weryfikacyjnego. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Xarthisius Napisano 17 Marca Zgłoś Napisano 17 Marca 41 minutes ago, Niedźwiedź said: Cześć Próbuję założyć kanał na YT i niestety wiele potrzebnych funkcji (np. jak ustawienie miniatury) wymaga weryfikacji konta numerem telefonu. Niestety ale przy próbach zrobienia tego cały czas wyskakuje błąd mówiący o użyciu innego numeru, a kiedy używa się innego to wyskakuje ponownie to samo. Próbowałem innych rozwiązań ale nic nie działa. Jedyne co to udało mi się znaleźć to użycie amerykańskiego numeru telefonu (sprawdziłem to poprzez wpisanie losowego numeru) i wtedy wyskoczyło okno proszące o wpisanie otrzymanego kodu. Dlatego chciałbym zwrócić się z prośba o podanie numeru i przesłanie mi kodu weryfikacyjnego. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Jest pierdylion youtuberow w Polsce ktorzy jakos to ogarneli. Twoja prosba o numer telefonu I przeslanie kodu weryfikacyjnego nosi wszystkie mozliwe znamiona scamu (potencjalnie niebezpiecznego). Watek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi