creek Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Witam wszystkich w Nowym Roku!! Dolaczylam dopiero dzis do tego forum, ale juz od pol roku zagladam tu... No i widze, ze zaglada tu sporo osob, wiec moze ktos mi poradzi?? A mianowicie. Bylam juz 2 razy w usa. Zawsze mialam nie taka prace jaka chcialam. W tym roku inaczej sie za to wezme. Dlatego zbieram wszelkie informacje o biurach, ktore organizuja prace w kasynach. Wiem, ze biuro BTC jest naprawde solidne (skorzystalam z ich uslug), ale oni nie maja zadnej oferty zwiazanej z kasynami na zachodnim wybrzezu, a tam chce sie wlasnie udac (bede blizej Wielkiego Kanionu czytalam troche o niejakim EMAKOPOLU, ale rozne byly opinie... a moze sa jeszcze inne biura, ktore dysponuja stanowiskami pracy w kasynach na zachodnim brzegu USA?? Bardzo prosze o wszelkie informacje. Kazda jest cenna... Z gory dziekuje.. Buzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
madejka Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Witam, Columbus club ma prace na zachodnim wybrzezu w kasynach, w Lake Tahoe, Primm Valley i Reno. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
oli Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Bylam na zachodzie- dokladnie w Lake Tahoe. Z biurem nie mialam problemow, praca super.W tym roku planuje to samo. Jechalam z Emakopolem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 a ja bardzo polecam Camp America, (a dokładnie Resort America0, jeśli nie chcesz się zaharować jak wół na WAT'cie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monikaSA Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Primm Valley w Nevadzie - Student Adventure - bardzo fajna propozycja myslę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.