Magdalencja Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 To jest jakas firma pośrednicząca oferuje mi prace w kasynie, bez pośrednictwa biura polskiego, czy ktoś sie z tym zetknoł wcześniej???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipski Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 tak ja się zetknąłem,mam w tej firmie znajomego Link to comment Share on other sites More sharing options...
K Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 ODRADZAM KORZYSTANIE Z USŁUG TEJ FIRMY. SĄ NIEKOMPETENTNI I OSZUKUJA NA KASIE. JA BYLAM Z NIMI W USA I WSZYSCY BYLI NIEZADOWOLENI, NIE TYLKO POLACY.... DOPIERO POZNIEJ SIE OKAZALO ZE JEST TO BYLA FIRMA GLOBAL (MAJA SIEDZIBE W ATLANCIE, PRAWDA). NAZYWALI SIE GLOBAL ALE PO AFERZE W 2003 ROKU ZMIENILI NAZWE, SA WINNI WIELU LUDZIOM KASE. MI WISZA DO TEJ PORY $200 ZA KAUCJE. SA NIEKOMPETENTNI I POTRAFIA TYLKO WYCIAGAC KASE. MAM NADZIEJE ZE NIE DASZ SIE DO TEGO WCIAGNAC, POWODZENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 z tego co wiem maja sporo ofert pracy i niskie koszta programu bo wynosza jakies 700$+bilet lotniczy( kupowany samemu)+ oplata za obieganie sie o wize, jesli chodzi o Primm i vegas to lipa jest z mieszkaniem bo wychodzi 62,5$/tydzien ale z drugiej strony jadac z nimi mamy zapewnione odpoczatku mieszkanie i koles ktory wszystkim kieruje w vegas to Polak, sam zastanawiam sie czy z nimi nie jechac bo ze wszystkim mozna sie zmiescic w 5tys zl a w columbusie z ta sama oferta pracy w 7000zl chyba spora roznica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.