carlos Napisano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2006 Witam. Mam zaplacic 1 rate za Camp - $70. Obecnie posiadam konto w mBanku ale nie ma tam konta walutowego. U mnie znajduja sie tylko PKO BP, BPH i PKO SA. Gdzie bedzie najlepiej zrobic taki przelew. Konto na ktore mam wplaci c znajduje sie w Kredyt Bank. Pozdrawiam
pawelkrk2 Napisano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2006 kurde z tym sa zawsze problemy!!! ja nei pamietam gdzie placilem i nie mam jak tegoi teraz spradzic ale wiem ze w sumei zaplacilem za to 30zl ale sie babka w okienku nameczyla zeby to zrobic. 2 razy pzrelewala peiniadze na jedno konto potem na inne, ale sie udalo. z tego co pmaietam to babka w ktoryms pekao chciala ode mnie za to 80zl:/ a musisz juz placic pierwsza rate??? nie mozesz poczekac i zaplacici calosc???
carlos Napisano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 Place 1 rate i wysylam wszystkie papiery. Pozniej czekam i jezeli mnie przyjmuja to wplacam 2 rate ok $500. Dzis pochodze w bankach i sie popytam. Moze sie czegos dowiem.
newyorker Napisano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 Jakbys sie czegos dowiedzial daj znac na forum. Napisales wczesniej, ze konto na ktore masz wplacic znajduje sie w Kredyt Bank. Czy mozna wplacic rownowartosc $70 w zlotowkach, jezeli tak to po jakim kursie dolara ??
karla Napisano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 ja proponuje poprostu wplacic kase w gotowce a nie przelewami .
tissaya Napisano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 mozna wpłacać w obcej walucie w BH, bez przymusu posiadania konta w owym banku. Najłatwiejszym, choć nie najtańszym jest zrobienie przelewu walutowego.
carlos Napisano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 ja proponuje poprostu wplacic kase w gotowce a nie przelewami . To byloby najlepsze rozwiazanie ale Kredyt Bank najblizej mnie jest w Radomiu. W dzien nie mam czasu tam jechac poniewaz pracuje.
tadaa Napisano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 Proponuje pojsc do oddzialu kredyt banku. Jezeli nie masz tam konta to zaplacisz za przelew jakies max 20zl. Ale najlepiej zalozyc sobie tam konto studenckie (walutowe) i przelew masz za darmo (albo za pare zlotych). Jezeli jedziesz na camp to jestes studentem i prowadzenie konta tez prawdopodobnie jest za darmo - przynajmniej ja tak mialam zagwarantowane przez okres roku. pozdr.
carlos Napisano 13 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2006 Pierwsza rate zaplacilem. Pojechalem do Kredyt Banku w Radomiu - musialem w tym celu otworszyc konto walutowe w USD oczywiscie. W ciagu 30 dni musialem na swoje konto wplacic 100USD. Po wplacie poszedlem do pani zajmujacej sie przelewami bezgotowkowymi i tam zlecilem przelew zagraniczny (na konto CCUSA). Zadnych kosztow nie ponosilem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.