lobo Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 jutro wybieram sie do Warszawy, chcialbym zabrac telefon. jest jakas mozliwosc wniesienia go do ambasady, ewentualnie zostawienie go gdzies? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karla Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 wiec wydaje mi sie , ze jesli chodzi o indywidualne wizyty w ambasadzie , to przy wejsciu gdy dajesz do przeswietlenia torebke , plecak , jest depozyt (nie jestem pewna ) , ja bylam po wize w grupie zorganizowanej i telefony mozna bylo zostawic w foto ,naprzeciwko ambasady , opłata 5 zl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 nie można wnośić, ja też byłem w gupie zorganizowanej i zostawialiśmy swoje w biurze almaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pshemass Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 hehe , zapraszam na przeciwko, Lucky Flights - jedyna 5 złociszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobo Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 Zdaje relacje, wczoraj bylem. Komorke mozna bez problemu zostawic w depozycie u ochrony konsulatu... tak wiec nie ma sie czym przejmowac, przy okazji pozdrawiam Pania z Foto naprzeciw, ktora nie skorzystala z okazji i powiedziala zebym oddal u ochrony. Brak pozdrowienia dla Lucky Flights - wstyd, na pewno wiecie o tym, a nadal staracie sie zarabiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.