Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Witam wybieram się na Alaskę, przynajmniej zamierzam akurat tam. Powód może prozaiczny, ale podobnie jak Islandia, Alaska wydaje mi się ciekawa i chętnię popracował, poznał kulturę i porobił zdjęcia. Jak ktoś jest też zainteresowany tym regionem proszę o kontakt. Info: zamierzam jechać prawdopodobnie z Why not z Rzeszowa, ale jak inne pewne bióra mają to w ofercie mogę podjechać do Krakowa, czy Warszawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo2 Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Witam , też jade w tym roku na Alaskę, ale uważam,żejeszcze za wcześnie jest na decyzje w jakie miejsce pojechac, na pewno Naknek i okolice Bristol Bay odpadają, wszelkiego rodzaju statki przetwórnie również, byłes już kiedyś na Alasce czy jedziesz w ciemno? JA już byłme i mam niemałe doświadczene wiem mniejwięcej co po jakiej firmie się spodziewać,. Mam juz na "oku" jedną firmę z Impuls travel, ale czekam na maila od znajmogo amerykanina , ktyóy ma się dowiedzieć czegoś bliżej, odp na figo2@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo2 Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 aha i może ktoś z was był w takiej firmie Pacific Sea Food, albo w Ketchikan, ktoś wcześniej napisał , ze przerabiają tam kazdy rodzaj, o ile wiem to Dutch Harbour i okolice Aleutów przerabiają nie tylko łososia, Link to comment Share on other sites More sharing options...
velson Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 hej a czemu naknek nie polecasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.