barlogos Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 Witam ,poszukuje ludzi z Bialego,ktorzy maja zamiar jechać na W&T 2006 :wink: jeszcze mysle nad regionem ... jakby co to moje gg:2751201(niewidoczny czesto) Razem raźniej :twisted: pzdr
CisseK Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 witam !!! jestem z b-stoku... z jakiego biura jedziesz...
barlogos Napisano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 Masz gg ? podaj tu albo napisz do mnie:) (2751201-niewidoczny) A co do biura...wlasnie dopiero mam zamiar cos kombinowac z jakiego,wiec otwarty jestem na propozycje..a ty juz zapisany jestes z wiza w kieszeni ? edit: to znalazlem w twoich postach: "witam ! je wybieram sie z Columbusem... oczywiscie praca w casynie... przyznam sie... wolalbym Reno badz Lake Tahoe... jezeli chodzi o date wylotu to... bylo by to okolo 5-6 czerwca... jak by ..." Krotko mowiac:myslalem dokladnie o tym samym pzdr
rypson Napisano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2006 No ja tez jestem z biaegostoku ale mieszkam w usa i pomagam takim jak wy zeby sie nie bali odejsc od pracodawcy, nie bali sie walczyc o swoje.... itp... wiec w razie czego pytajcie piszcie pomoge jak tylko bede umial przy okazji zapraszam na grono.net a tam grono "Ciekawi USA..." gdzie znajdziecie wiele odpowiedzi na temat w&t na forum grona pozdraiwam
Wielki_NYC Napisano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2006 He he ja tez sie wybieram ale moze za 3 lata dopiero.
CisseK Napisano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2006 witam !!! i jak... podjeta juz decyzja co do wyboru biura... ja juz jestem zapisany... wizy jeszcze nie mam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.