barlogos Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Witam ,poszukuje ludzi z Bialego,ktorzy maja zamiar jechać na W&T 2006 :wink: jeszcze mysle nad regionem ... jakby co to moje gg:2751201(niewidoczny czesto) Razem raźniej :twisted: pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CisseK Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 witam !!! jestem z b-stoku... z jakiego biura jedziesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
barlogos Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 Masz gg ? podaj tu albo napisz do mnie:) (2751201-niewidoczny) A co do biura...wlasnie dopiero mam zamiar cos kombinowac z jakiego,wiec otwarty jestem na propozycje..a ty juz zapisany jestes z wiza w kieszeni ? edit: to znalazlem w twoich postach: "witam ! je wybieram sie z Columbusem... oczywiscie praca w casynie... przyznam sie... wolalbym Reno badz Lake Tahoe... jezeli chodzi o date wylotu to... bylo by to okolo 5-6 czerwca... jak by ..." Krotko mowiac:myslalem dokladnie o tym samym pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 No ja tez jestem z biaegostoku ale mieszkam w usa i pomagam takim jak wy zeby sie nie bali odejsc od pracodawcy, nie bali sie walczyc o swoje.... itp... wiec w razie czego pytajcie piszcie pomoge jak tylko bede umial przy okazji zapraszam na grono.net a tam grono "Ciekawi USA..." gdzie znajdziecie wiele odpowiedzi na temat w&t na forum grona pozdraiwam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielki_NYC Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 He he ja tez sie wybieram ale moze za 3 lata dopiero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CisseK Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 witam !!! i jak... podjeta juz decyzja co do wyboru biura... ja juz jestem zapisany... wizy jeszcze nie mam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.