RzulF Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 Helou! Jest ktos z Krk kto w tym roku planuje eskapade za Ocean? Jakie biuro wybieracie, a jakie odradzazcie? Ja jade pierwszy raz i mozna powiedziec ze wiedze o w&t mam tylko teoretyczna Moze znajdzie sie jakis guru majacy w rekawie pare cennych rad :wink:
Zyziek Napisano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2006 ja jestem z podkarpania i jade z krakowskim oddziałem Emakopolu. umowa podpisana i wstępnie zaklepałem Tahoe. ja jak narazie nie mam powodów do narzekania na nich...ale inni użytkownicy tego forum troche na nich psioczyli...więc jak masz czas i chęci to poczytaj inne wątki
Zyziek Napisano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2006 ale do niczego Cię nie namawiam...żeby później nie było na mnie
jadzia Napisano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2006 w tamtym roku wyjezdzalam z Krakowa z Columbus Club - biuro okazalo sie super i bardzo profesjonalne. Wszystko zalatwione w terminie i byli bardzo pomocni w udzielaniu przeroznych informacji. Dwa lata temu jechalam z JDJ Bachalski - to byla maksymalna porazka, ludzie wjezdzajac do USA dowiadywali sie ze wcale nie maja pracy :roll:
RzulF Napisano 12 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2006 Ja chyba tez sie zdecyduje na Emakopol i wcale nie sciagajac po Tobie (!!!) tez sie zastanawiam nad Lake Tahoe. Spotkanie z przedstawicielem Harrah's jest chyba na przelomie lutego/marca... Probowalem sobie na wlasna reke znalezc pracodawce, ale to chyba nie wypali wiec po niedzieli sie zapisuje
Zyziek Napisano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2006 w krakowskim emakopolu pracują Daniel i Kaśka...prze sympatyczni i życzliwi ludzie nie powinieneś mieć jakichkolwiek problemów...a w razie czego...pomagają we wszystkim. aha...jak możesz to odezwij sie na PW, co tam nowego sie dowiedziałeś i czy wiadomo coś więcej...to może nawiążemy współprace rozmowa z przedstawicielami Harrahsa jest tak jak napisałeś na przełomie lutego i marca.
redoc Napisano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2006 a ja sie wybieram z kraka z ytp.. jeszcze nie wiem gdzie ale moze tez do harrasa. mysle ze nie jest takie zle jak ludzie mowia. obawiam sie jedynie tego drozszegoo biletu.
fk4 Napisano 3 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2006 ja jestem z krakowa rok temu jechalem z campusa zaplacilem za caly program ok 5 tys zl wszytsko sam wybieram prace termin biletu itd w tym roku tez lece przez campus,dobre biuro
gall_eon Napisano 4 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2006 w krakowskim emakopolu pracują Daniel i Kaśka...prze sympatyczni i życzliwi ludzie Wiesz ja wspolczuje, bo o ile ta babka to jeszcze jest spoko, tak ten gosc to tragedia...poprostu tragedia...czysta tragedia....normalnie tragedia.........az szkoda gadac....i jedyne o czym mowi to o Foxwood i MoheganSun...co za uparty koles...ogolnie tragedia....
Zyziek Napisano 4 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2006 jedyne o czym mowi to o Foxwood i MoheganSun... no i dobrze...bo harrahs jest już zaklepany wyłącznie dla mnie BTW punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ja tam nie narzekam ale w końcu...jedziesz z nimi czy nie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.