rypson Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Witam wszystkch.... do zaoferowania mam kontrakty do pracy w Ocean City w stanie Maryland, Kelnerka - wymagania: jezyk angielski na poziomie bardzo wysokim; zrobki dobra noc to nawet $300 ale srednio napewno $100-$200 za shift Liquer Store i obsluga Carry Out - wymagania: jezyk angielski perfekcyjnie, obsluga komputera; zarobki 12/h, czerwiec 40h ewentualnie overtiem, lipiec, sierpien 40 h i overtime, wrzesien 40h i ewentualnie overtime, praca w godzinach od 10 lub od 5pm do godziny 1am Mieszkanie: 5 miejsc w domu nowym, z weranda, jeden pokoj dla pary z wlasna lazienka, jeden pokoj dla 3 osob z lazienka, internet, cable, AC, do oceanu ok 200 metrow, zatoka przy domie, cena 100/week pp, Obsada domu sama mlodziez:) w razie puytan prosze na GG Jesli chodzi o kontrakty to podkreslam jezyk angielski na poziomie naprawde wysokim.... a nie no nie mam problemu sie dogadac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukrecja Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 wysłam do Pana wiadomsc prywatną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.