Ankas Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Cześć mam pytanie, może ktoś z Was jest w podobnej sytuacji - zostałam wylosowana w DV-2006, pierwszy pakiet dostałam w lipcu, odesłałam dokumenty bardzo szybko i do tej pory czekam na drugą przesyłkę z KCC. Zaczynam myśleć, że nic z tego nie będzie, nie otrzymam zaproszena do ambasady... Jak dużo czasu od otrzymania drugiej przesyłki będę miała do rozmowy z konsulem ? 2 tygodnie, miesiąc, pół roku? Zaczynam się niepokoić, czy ktoś z Was czeka jeszcze na te dokumenty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 A czy numer ktory zostal ci przydzielony jest juz aktualny, tzn. nizszy niz biezacy numer cut-off? Ten numer jest najwazniejszy i to on przede wszystkim wplywa na termin rozmowy. Obecnie dla europy na luty numer cut-off wynosi 8300. Jezeli masz numer sprawy wyzszy musisz czekac, jezeli nizszy moze starac sie uzyskac informacje dzwoniac lub piszac emaila do kcc z pytaniem jak wyglada twoja sprawa i kiedy masz spodziewac sie rozmowy w ambasadzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal23 Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Witam Moj kumpel tez dostał jakos pierwsze papiery w lipcu i w tym tyg dostał reszte papierow. Do ambasady ma isc jakos za 2tyg, a więc powodzenia. Zazdrosze Ci:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankas Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 Dziękuję za odpowiedzi, mój numer to 136XX , co znaczy że jeszcze trochę muszę poczekać...pewnie aż do maja lub czerwca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.