Benio Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 a więc tak mam pytanie: w grudniu otrzymalem wize turystyczną na 2 miesiące i do 15 lutego musze lecieć... czy jeżeli nie wykorzystam wizy i nie polece czy gdy następny raz bede stawał to na 100 % dostane znowu wizę czy może też jest jakaś opcja o przedłużenie wizy? Prosze o jak najszybsze i konkretne odpowiedzi ... Z góry dziękuje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Niestety coś takiego jak przedłużenie "Promesy" nie istnieje :!: Składasz nowy wniosek = nowy numer sprawy. Teoretycznie , to "plus" , że wizę miałeś , a nie poleciałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 w zasadzie 99% wnioskow ludzi ktorzy nie wykozystali swojej wizy i postanowili ubiegac sie o kolejna w niedlugim czasie po wygasnieciu dostje wizy na dluzszy okres czasu..... no ale tak jak juz bylo to nie przedluzenie i inna sprawa itp... tak wiec rownie dobrzemoga cimowic wydania kolejnej promesy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benio Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 Dzieki!!! W takim razie chyba jednak polece ... tyle, że w ostatni dzień w którym kończy mi sie wiza :] i mam nadziej, że mnie nie wrócą spowrotem ... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ja bym ci radzil leciec tydzien przed koncem wizy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.