creek Napisano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2006 hej hej!!! Prosz4e o wszelkie info na temat Laughlin.. Wiem, Chomik napisal mega post, ale moze jakies inne osoby cos by jeszcze napisaly??? Jak duzo jest tam Polakow??? To naprawde bardzo mala miescina???? Warto tam poojechac??? Wylot planuje okolo 22 maja, chyba znajde wtedy jakas druga prace?? I co najwazniejsze... Chomik i inni... czy zwroca mi sie koszty programu jesli wyjade na 4 miesiace do 2 prac??? Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi i komentarze Pozdrawiam!!!!!!! i zycze milej niedzieli
Radziostr83 Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 Stary bylem w ubieglym roku w Laughlin i powiem ci tyle , ze wyjazd sie zwraca na 100% , jest to mala miescina ale mi sie tam naprawde podobalo, a praca w kasynch jak dla mnie byla super, krotko mowiac mam bardzo mile wspomnienia i zamierzam tam w tym roku tez jechac , pozdrawiam
talula Napisano 24 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2006 4 miesiące do dwóch prac???? choć byś nie chciał to Ci się zwróci szczególnie w laughlin, bo tam naprawde nie bardzo jest na co wydawać tę kasę...
czarny83 Napisano 24 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2006 4 miesiace do 2 prac?? heh trzebaby byc utalentowanym zeby sie nie zwrocilo a poza tym laughlin bylo tak opisane, ze chyba juz sie nie da wiecej napisac az szkoda, ze inne miasteczka nie maja tak dokladnego opisu
parslej Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 bylam w laughlin 2 razy i wcale nie jest tam tak zle jak niektorzy mowia. co prawda mala miescina i nie ma za duzo rozrywek ale jesli sie chce to mozna sobie cos zorganizowac. polecam mieszkanie na vistas (chociaz ciezko sie tam dostac), super warunki, blisko do sklepu itd. z praca jest w miare ok, chociaz ja pracowalam w harrahsie no i generalnie polacy nie dostawali tam zbyt ciekawych pozycji. w kazdym razie mam mile wspomnienia i polecam, mozna sie ladnie opalic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.