katowice83 Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 czesc, jezeli ktos ma napisany cover letter na work& travel w stylu : To whom it may concern, 1. wstęp: dlaczego chcesz wyjechać na program (czym jest program) 2. część zasadnicza: ma za zadanie poinformować potencjalnego pracodawcę o Twoim zainteresowaniem praca oraz skierować uwagę na Twoje cechy mogące pozytywnie wpłynąć na Twoją ocenę jako ewentualnego kandydata (korzyści jakie pracodawca będzie miał z tego że Ciebie zatrudni, przymiotniki opisujące Twoją osobowość, cechy charakteru, mocne strony, doświadczenie zawodow 3. podsumowanie: jakie masz motywacje, co chciałbyś osiągnąć przez uczestnictwo w programie to prosze bardzo o pomoc, moglbym cos tam pewnie sklecic ale wolalbym zeby bylo dobrze napisane bez bledow. z gory ogromne dzieki !!!!! pozdrawiam MArcin bistek1@o2.pl
nela Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 hej! dopisuje się do prośby......mój email: nelaku@poczta.onet.pl pozdrawiam
Zyziek Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 powiem wam tylko tyle...ja miałem ten sam problem... z angielskiego jestem słabiutki i też miałem obawe że to co napisze nie będzie sie nadawąło do niczego dam wam rade...wpiszcie a google cover letter, ustawcie na wyszukiwanie "szukaj w internecie" i hej!!! po kilku sekundach macie trylion listów...wystarczy ze słownikiem przerobić jeden z nich powodzenia!!
luco85 Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Czy wie ktos gdzie mozna znalezc w internecie przykladowo wypelnione referencje na camp. Chodzi mi glownie o objasnienie (explanation) w tych odpowiedziach A,B,C,D oraz wyjasnienie na koncu dlaczego polecasz/niepolecasz wyjazd na camp ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.