Jack3k Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Czy ktoś pracował kiedykolwiek i gdziekolwiek dla HMS'a ? Jeśli tak to proszę wpiszcie swoje opinie na ten temat. Jak praca, możliwość znalezienia innej, housing czy okolica? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kredka Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 czesc:) pracowałam w zeszłym roku w HMS Host!! w stanie Maine w Burger Kingu, o ile wiem sa jeszcze inne fast foody do wyboru z HMS. Ja osobiscie odradzam:) moja miejscowosc okazała sie baaaaaardzo mała!! znalezienie drugiej pracy ciezko, musiałam sobie kupic autko i dopwieo dojezdzac do tamtej drugiej pracy!! restauracje tez zazwyczaj polozeobe sa przy trasach szybkiego ruchu, czlu duuzo pracy jak jest ruch, czasami nawet nie masz kidys wyjsc cos zjesc:) jedzenie jest do 5$ za free ale razcej tego nikt nie sprawdza i mozesz brac sobie co chcesz!! pół godzinna przerwa odliczaja ci to od pracy czyli jak pracujesz 8h odliczyc przere wychodzi 7,5!! sa nadgodziny i jak sie postarasz to jest ich spoko!! w tym roku tez jade na Worka ale napewno nie doHMS pozdrawiam i zycze powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.