seyta Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 mam wize B1/B2 na 10 lat wydana ze wzgledu na wyjazd sponsorowany przez firme. wczesniej bylem w stanach i przedluzylem pobyt o 5 miesiecy. nie pamietam czy oddalem I-94 czy nie. bylo to ponad trzy lata temu. jezeli oddalem I-94 czy spytaja mnie kiedy wyjechalem. co mam powiedziec? czy maja te informacje w komputerze po tak dlugim okresie. mowic prawde czy nie? jak powiem a nie beda wiedzieli to sie wydam. a jezeli nie powiem prawdy i beda wiedzieli to mnie pewnie nie wpuszcza czy maja to w komputerze po tym okresie trzech lat? slyszalem rowniez ze jezeli przedluzy sie pobyt o mniej niz 6 miesiecy to trzeba czekac trzy lata na powtorny wjazd a jezeli przedluzy sie pobyt o wiecej niz 6 miesiecy to jest zabroniony wjazd przez 10 lat. prawda czy nie? czy to ze jade na b1/b2 zmienia postac rzeczy? jak mnie wroca to co mam robic? czy ktos wie jak to ma wygladac? czy urzednik bedzie mial informACJE KTORE PODALEMW AMBASADZIE. TAM PODALEM ZE BYLEM TYLE I TYLE ALE PODALEM TYLKO LATA BEZ MIESIECY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.