Tomek211 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Wybieram sie do usa za porednictwem BTC, sa to jak dla mnie i mojej rodziny bardzo wysokie koszty, dlatego chcialbym się dowiedziec od osob ktore juz byly w usa, czy pracujac tam przez 3 miesiace zwróciły się Wam koszty calego wyjazdu ? Ile srednio zarabialiscie na tydzien/miesiac i z jak duzymi wydatkami nalezy się liczyc będac tam na miejscu. Z gory dziekuje za informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ja wydałam na program 2500zł, zarobiłam ponad 4000$ na czysto i zgadnij z jakiej firmy byłam:) (Camp America) a ktos mówi,że tam się nie da zarobić:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karla Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 tzn , ze pracowalas po campie ??? bo na campie zarobic sie tak nie da . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CisseK Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 w przypadku Camp America... moze i da sie zarobic... szczescie szczescie... i nic wiecej jest tam potrzebne (jak i na w&t'cie )... a i Ja jadac pierwszy raz zaplacilem okolo 3500 zl... no to tyle by bylo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 tzn , ze pracowalas po campie Pytajnik? bo na campie zarobic sie tak nie da . nie, pracowałam na Resorcie (Resort America z firma Camp America) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emka401 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 hej razem z biletem wydalam 5 tys zlotych, zarobilam na czysto w ciagu 3,5 miesiaca 5 tys ale $....latwo przekalkulowac ze warto!!!ale to wiaze sie z pewnymi wyrzeczeniami..jedzie sie zeby pracowac duzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 hej razem z biletem wydalam 5 tys zlotych, zarobilam na czysto w ciagu 3,5 miesiaca 5 tys ale $....latwo przekalkulowac ze warto!!!ale to wiaze sie z pewnymi wyrzeczeniami..jedzie sie zeby pracowac duzo! zarobiłas na czysto 5tys $ ? tzn chodzi mi czy 5tys$ i w tym zawarty jest koszt całego programu czy bez tego... bo to mnie frapi... ja lece z YES'a do Laughlin do casyna River Palms najwazniejsze dla mnie jest by ta cała impreza sie zwróciła no i zebys cos przywieźć ze soba... wspomnienia.. fotki... no i troche kasy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
creek Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Zwrocic napewno Ci sie zwroci ja bylam w Yellowstone, raczej nikt nie byl przekonany na poczatku pobytu, ze sie nam zwroci, a musialam oddac mamie 9 tys. (wtedy, tzn. 2 lata temu dolar stal za prawie 4 zl), i co??? zwrocilo sie!!! ostatni raz na worku bylam w New Jersey. Kupe kasy musialam za jedzonko i zakwaterowanie bulic, a mimo wszystko przywiozlam sporo kaski i aż tak znowu sie nie zaharowywalam. Ale oczywiscie wszystko zalezy od tego na jakiej pozycji pracujesz Kevin.. czy sa napiwki i jaki jest sezon... w kazdym badz razie polecam Ci z czystym sumieniem wyjazd na worka. Niezapomniane przezycia, doswiadczenie, nowo poznani ludzie i fajne miejsca... Warto pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Zwrocic napewno Ci sie zwroci ja bylam w Yellowstone, raczej nikt nie byl przekonany na poczatku pobytu, ze sie nam zwroci, a musialam oddac mamie 9 tys. (wtedy, tzn. 2 lata temu dolar stal za prawie 4 zl), i co??? zwrocilo sie!!! ostatni raz na worku bylam w New Jersey. Kupe kasy musialam za jedzonko i zakwaterowanie bulic, a mimo wszystko przywiozlam sporo kaski i aż tak znowu sie nie zaharowywalam. Ale oczywiscie wszystko zalezy od tego na jakiej pozycji pracujesz Kevin.. czy sa napiwki i jaki jest sezon... w kazdym badz razie polecam Ci z czystym sumieniem wyjazd na worka. Niezapomniane przezycia, doswiadczenie, nowo poznani ludzie i fajne miejsca... Warto pozdrawiam no ja mam wylot zaplanowany na koniec maja... do kasyna... i praca jako kelner... chcialbym zalapac barback'a bo słyszłame tam najlepsze tipy sie dostaje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianger Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Pracowalem na campie - (camp america) w kuchni, a potem troche w maintenence. Zarobilem 2000 USD podczas wakacji, a wyjazd kosztowal mnie ok 2000 zl. albo mniej. Oprocz pracy poznalem mnostwo fajnych osob, ubawilem sie nie z tej ziemi... i przytylem sporo - to juz norma podczas wyjazdu do USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.