opiumek Napisano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2006 Witam Szukam jakiejś firmy z ofertami do Wirginii. Znajomi tam jada jako ratownicy. Mi to jednak nie odpowiada i ciekawy jestem czy jest jakaś firma oferująca wyjazd w tamte rejony. Najlepiej ok. Rzeszowa albo Krakowa. Ale dalej tez może być. Pozdrawiam Opiumek
greth Napisano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2006 BTC ma busch garden w VA z tego co wiem
Flame of Udun Napisano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2006 http://www.jobster.pl/praca_w_usa_praca_usa.php
opiumek Napisano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2006 A jeszcze jedno. Jestem na 3 roku licenjatu. Chce isc dalej na uzupelniające. Ale przez to że kończe teraz w tym roku moge miec problem z wiza ?? Pozdrawiam Opiumek
Alan-T9 Napisano 5 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2006 Ja znam jedną, KINGSMILL RESORT. NIE JEZD tam to PIeklo!!!!
darop Napisano 5 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2006 jest jeszcze konkurujący z BG kings dominion, dużo osób pracuje w Virginia Beach
marfetka Napisano 6 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2006 to zależy w jakie miejsce Virginii chcesz jechać - oferty do VA mają na pewno korzystające z pośrednictwa CIEE biura BTC, Almatur, Campus...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.