opiumek Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Witam Szukam jakiejś firmy z ofertami do Wirginii. Znajomi tam jada jako ratownicy. Mi to jednak nie odpowiada i ciekawy jestem czy jest jakaś firma oferująca wyjazd w tamte rejony. Najlepiej ok. Rzeszowa albo Krakowa. Ale dalej tez może być. Pozdrawiam Opiumek
Flame of Udun Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 http://www.jobster.pl/praca_w_usa_praca_usa.php
opiumek Posted January 26, 2006 Author Report Posted January 26, 2006 A jeszcze jedno. Jestem na 3 roku licenjatu. Chce isc dalej na uzupelniające. Ale przez to że kończe teraz w tym roku moge miec problem z wiza ?? Pozdrawiam Opiumek
Alan-T9 Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ja znam jedną, KINGSMILL RESORT. NIE JEZD tam to PIeklo!!!!
darop Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 jest jeszcze konkurujący z BG kings dominion, dużo osób pracuje w Virginia Beach
marfetka Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 to zależy w jakie miejsce Virginii chcesz jechać - oferty do VA mają na pewno korzystające z pośrednictwa CIEE biura BTC, Almatur, Campus...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.