AsiaOrtega Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Witam , jestem Au Pair tuz przed wyjazdem, wize J1 mam na rok, z przedłużeniem o jeden miesiąc na zwiedzanie.Dodatkowo w paszporcie jest informacja o sekcji 212 (e) - co oznacza ze po zakonczeniu wizy musze powrócic do kraju i przez okres 2 lat nie mogę starac sie o wize ponownie. Czytalam gdzies na necie, ze mozna starac sie juz w stanach o anulowanie tego zapisu, nie wiem jednak jak to wygląda. Do tego interesuje mnie na jakiej zasadzie mogę przedłuzyć swój pobyt w Us, słyszałam ze na wizie studenckiej - wiec powinnam znaleść sobie szkołę? Troszke nie moge sie odnaleźć w tych tematach, może ktos mi pomoże?? pozdr. i całuje czekoladowo:) :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
miles Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Mysle ze nie mozesz sie starac juz z wbita ta sekjca o inna wize mozesz zostac drugi rok na J1 ale tez jako au pair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsiaOrtega Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 dziekuje za pomoc,myslalam ze mozna, bo wiem ze ktos z moich znajomych sie starał ale pewnie nie miał tej sekcji... coż jak jescze ktos bedie miał jakies przemyslenia- czekam nadal:) podr asia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.