zloty 155 Napisano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2006 Witam wszystkich ! mam pytanie do osób które ubiegały sie o wize H2B jak to jest z wydawaniem wizy H2B czy sa jakieś problemy z otrzymaniem ? czy została komus odmuwiona wiza H2B jeżeli tak to jaki był powód ? pytam ponieważ w niedługim czasie bede starał sie o te własnie wize i chciał bym wiedziec jakie mam szanse prosze o opdpowiedzi z góry dziekuje
Chomik Napisano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2006 Jesli Twoja historia nie przynosi niemilych niespodzianek i idziesz do Ambasady z grupa innych osob, jadacych za posrednictwem tego samego biura, to jest to formalnosc...
zaba Napisano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2006 znaczy jakich niemilych niespodzianek? ...wiem ze juz raz pytalam o te sprawe, czyli czy jest ktos kto mial odmowe wizy turystycznej i staral sie o wize H2B. Ale pomyslalam ze jesli jeszcze raz napisze :? to moze ktos sie odezwie kto zna osobe z odmowa turystycznej, ale ktora dostala h2B:)..oczywiscie osobe ktora byla "czysta" i turystycznej nie dostala, ale szczesliwie dostala H2B. aha..a czy moglbys Chomiku powiedziec o co pytaja w konsulacie? Dostalam juz przykladowe pytania od jednej zyczliwej osoby, ale moze Ty tez pamietasz o co pytaja? pozdrawiam i jesli bedziesz miec chwilke to mozesz napisac na moja prywatna wiadomosc. dzieki! 8)
krjk Napisano 9 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2006 a co jesli nie idzie sie z grupa osob jadacych z tego samego biura???Z tego co wiem na niektorych programach takich jak internship czy pct samemu sie idzie do ambasady.
Spider22 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 A jak wygląda sprawa jeżeli mam swojego pracodawce i nie jade z rzadnego biura czy też wtedy tak łatwo idzie?
pat Napisano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 No wlasnie, jak to jest jak ma sie wlasnego pracodawce?
uliszonek Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 hejka! jestem zainteresowana wizą h2b - jak mogę się o nią ubiegać? czy bedąc studentka podczas urlopu dziekańskiego ze średnią znajomościa języka mam sznasę?? a gdybym nie była studentka?? proszę pomózcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.