tygrysek81 Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Witam Ja też wybieram się z ColumbusClub Orientujecie się może ile może kosztowac bilet lotniczy do Los Angeles, na tą chwile też jestem zapisany na początek czerwca, chyba na 5. Lecę sam (no chyba że kumpel się zdecyduje), fajnie bybyło zebrać się jakoś w grupie, łatwiej wtedy znaleźć jakiś apartament. Pozdrawiam
Jarek1122 Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 WitamJa też wybieram się z ColumbusClub Orientujecie się może ile może kosztowac bilet lotniczy do Los Angeles, na tą chwile też jestem zapisany na początek czerwca, chyba na 5. Lecę sam (no chyba że kumpel się zdecyduje), fajnie bybyło zebrać się jakoś w grupie, łatwiej wtedy znaleźć jakiś apartament. Pozdrawiam Przez Columbusa to nie bedzie tanio coś około 3,5k zł.
CisseK Napisano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 wtorek... wiesz to z doswiadczenia.... czy tylko tak podejrzewasz...
tygrysek81 Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Wydaje mi się że 3500 zł jest bardzo prawdopodobne, zwarzywszy że do Los Angeles jest spory kawałek, no ale jeżeli bilet zamawia się na parę miesięcy przed wylotem na dodatek w momencie gdy teoretycznie bilety są nieco tańsze ta cena jest nieco za durza. Ciekawe czy ColumbusClub reflektują na ISIC czy EURO26, te karty chyba upoważniają do minimalnego upustu na bilety, a przynajmniej jakiś czas temu było.
CisseK Napisano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 z tego co mi wiadomo... bez karty ISIC czy EURO26 nie zarezerwuja Ci biletu... dla tego w aplikacji prosza o dostarczenie kopji... do 15 marca...
Jarek1122 Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 wtorek... wiesz to z doswiadczenia.... czy tylko tak podejrzewasz... Tak było w zeszłym roku.
gall_eon Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Jak jechalem z YTP w 2004 to wymagali karty, jak jechalem rok temu z BTC to ci twierdzili ze karta nic nie daje... Jezeli moge cos doradzic to pamietajcie ze wasze ubezpieczenie, jakie wykupuje dla was sponsor jest wazne do konca ds'a, ma bardzo duzo obostrzen:] Do obu kart dolaczone jest ubezpieczenie, wiec sie moze przydac w najgorszym wypadku. Euro<26 jest karta o zasiegu raczej europejkim, w USA popularniejsze bedzie ISIC.
kpmkat Napisano 1 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2006 Z tym że Euro 26 ma zwiększoną kwotę ubezpieczenia w tym roku... więc chyba siebardzie jopłaca zwłaszcza jeśli chodiz o pracę w kasynach bo ISIC nic tu nie daje ... Praktycznie bez różnicy w porównaniu....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.