michaelt1407 Napisano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 w USa wbili mi te wize i przy powrocie oderwali mi ta wize.Zostala mi kartka w jezyku polskim z napisem UWAGA "wiza ta uprawnia do wjazdu na teren stanow zjed...."czy moge te kartke wyrwac w sumie do niczego ta informacja nie sluzy,chce sie starac o wize za pare dni i nie wiem czy ja zostawic czy nie.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magner Napisano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 A ta kartka to, tonie jest przypadkiem info tylko i wyłącznie dla Ciebie (chodzi Ci o tą którą razem z promesą Ci przyczepili do paszportu?) że to jest tylko promesa i objaśnienie co oznaczają poszczególne literki, itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelt1407 Napisano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 tak to jst takie info w jezyku polskim ze nie wolno pracowac ze mozna byc tylko 6 miechow i ze jak sie przekroczy termin pobytu to jest zakaz na 3 lub 10 lat czy moge to wyrwac czy lepiej zostawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magner Napisano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ja ta karteczkę wyrwałam zaraz jak dostałam paszport z ambasady. Więc jeśli nic się do mnie nie przyczepili przy wlocie, to jest tylko i wyłącznie wiadomość dla Ciebie. A poza tym pomyśl logicznie - gdyby to było do czegokolwiek potrzebne to byłoby tez w j. angielskim,bo chyba żaden z immigration nie czyta po polsku =]. A i tak Ci nową przyczepią ,jeśli dostaniesz kolejna wize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.