FOX Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 Szukam osób które wybierają sie, alebo mają zamiar na kwietniową edycję H2B do Foxwoods z Emakopolem. W kupie zawsze łatwiej (troche brzmi dwuznacznie:).!!!
lactis Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 Cześć również przymierzam sie do tej oferty ale nie wiem czy oni beda w stanie podciagnac moje studia pod prace w kasynie. jedno jest pewne, jak nie studiuje sie hotelarstwa albo turystyki ciezko jest dostac wize. o tym nikt z emakopolu nawet Ci sie nie zajaknie. ale coz..kto nie ryzykuje ten nie ma. lactis@o2.pl
Chomik Napisano 3 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2006 jak nie studiuje sie hotelarstwa albo turystyki ciezko jest dostac wize. Cos Ci sie pomylil Internship z H2B. I to co napisales, w kontekscie pytania o te druga wize, jest nieprawda. :roll:
lactis Napisano 3 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2006 Emakopol ma rowniez miejsca na intershipa w Fox. Boje sie naginac moje studia humanistyczne na praktyki w kasynie- zdaje sobie sprawe ze to nie spodoba sie konsulowi :cry:
peli81 Napisano 9 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2006 Witam! Jade z Emakopolem do Foxa w kwietniu'06! Byłem juz w tym kasynie w 2003 ale na W&T. Było ok. Teraz wybieram się ponownie, niestety jak na razie sam. Szukam spoko ludzi, żeby się jakoś rozsądnie zorganizowac! jak co to piszcie gg: 1662974 pozdrawiam Wojtek
dan Napisano 9 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2006 hej!! Wojtas, nawet tutaj cie przywialo?? Jakby co, to wiesz, jak mnie znalezc, hehe!! See ya in Norwich!!
peli81 Napisano 10 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2006 Ano przywiało! Wiesz jak jest samemu na obczyznie! hehe! trzeba poznac kilku naszych! Samemu ciezko! Mysmy w sumie tez dopiero w Norwich sie poznali! Szkoda ty tym razem jestes w Moheganie! Ale co tam! Bedzie git! Pozdrawiam Ciebie i wszystkich H2b'owiczów !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.