ixlovexsun Napisano 6 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2006 czy ktos wyjezdzał na internship z biurem guliwer z opcją szukania pracodawcy przez nich??ile czasu może potrwac znalezienie pracodawcy przez biuro?będe wdzięczna za każdą informacje....
thewiz Napisano 8 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 Ja wlasnie jestem na etapie rozwazania mozliwosci skorzystania z oferty biura Guliwer (opcja z oferta praktyk) Dolaczam sie do prosby o opinie osob ktore z podobnych ofert juz korzystaly.Rozwazam tez biuro Foster na podobnej zasadzie.Jakies opinie o nich?
Lukrecja Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 Ja wlasnie z nimi podpisałam uwowę czekam teraz na ofertę pracy trzymajcie kciuki.
Sergiusz Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 No to zycze powodzenia! Raz miałem do czynienia z tymi wrednymi babami i mnie osobiscie wystarczy. Już osobiscie wolałbym Emakopol albo Fostera.
thewiz Napisano 18 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2006 Wybralam Fostera.Mam nadzieje,ze sie na nich nie przejade.Niestety kilka osob zaczelo zle mowic o Guliwerze,a do tego babeczka z Fostera wydaje mi sie byc jedna z niewielu kompetentych osob z ktorymi mialam do czynienia na przestrzeni lat we wszystkich tych pozalowania godnych biurach.Nie obiecywala mi gruszek na wierzbie,ale podawala w miare prawdziwy i nie zaklamany obraz sytuacji .... Ja polecam podejscie na zasadzie - nie wierzyc tym,ktorzy obiecuja wszystko. Ich praca to obietnice,a potem nie wywiazywanie sie nawet z czesci z nich
ixlovexsun Napisano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2006 Z tego co widze to chyba nikt nie wyjechal na internship z biurem guliwer....Czy mi sie to uda???!!!! zaczynam w to wątpić.. :? Jeżeli jednak są osoby ktore wyjechaly będe wdzięczna za kazdą informacje która może mnie troche pocieszyć...
Olenka2107 Napisano 23 Marca 2006 Zgłoś Napisano 23 Marca 2006 Ja polecam Guliwera. Moze mi nikt nie uwierzy, ale znalazlam oferte pracy na ich stronie. W zasadzie to oferta praktyk niby, ale tak naprawde jest to po prostu praca w sklepie odziezowym. Niewazne, wiedzialam na co sie decyduje. A dziewczynom z Guliwera nigdy tego nie zapomne. Moj wyjazd zostal zorganizowany w 17 dni! Wyjazd na praktyki do Stanow Zjednoczonych. Wiem, ze w innych przypadkach bedzie to trwalo dluzej, ale biuro jest jak najbardziej godne polecenia Prosze mi wierzyc, bo ja wlasnie jestem w Stanach Pozdrawiam wszystkich i w razie pytan, prosze pytac
Lukrecja Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 Trudno mi w to uwierzyć, sama już czekam wiele miesięcy na znalezienie pracodawcy i właśnie nerwy mi wysiadają na to biuro. Chyba zrezygnuje z ich usług i przejdę do innego biura!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.