puma01 Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 gdzie na bilecie jest napisane które miejsce się ma?
jok Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 ostatecznie miejsce przyznają chyba dopiero na lotnisku podczas odprawy, ja na przykład pole SEAT mam puste (bilet papierowy, odcinek który zostaje dla pasażera - może na tych wystawianych elektronicznie miejsca są przydzielane odrazu...) W każdym razie poszukaj pola SEAT na bilecie
Naturelle Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 dziękuję za odpowiedź - też wydaje mi się, że nie ma co zmieniać rezerwacji, właściwie raz leciałam tuż za biznes klasą, raz przy końcu i nie sprawiło mi to różnicy... dobrze, ze nie przy oknie, bo wyjątkowo nie lubię pozdrawiam
maciopa Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 Jak wynika ze statystyk - w razie czego to najczęściej właśnie ogon pozostaje cały ...
Naturelle Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 no to mnie pocieszyliście, bo myślałam, że ogon idzie na pierwszy ogień LOSTu chyba jako jedyna na świecie nie oglądałam więc się nie przejmuję
gall_eon Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 Zeby sprawdzic wselkie info o danym locie link A z miejscami jest tak ze jak sie kupuje bilet to mozna je wybrac, firmy organizujace WAT tego nie robia, dlatego dostaje sie przydzial na lotnisku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.