NIUNIAMARIO Napisano 29 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 ZWROC!, ZWROC!! ALE WOLALABYM ZEBY TRZYMANO ZA MNIE KCIUKI;) TZN ZA TO ZEBYM JEDNAK LECIALA DO USA W SUMIE ZOSTALY 3DNI W KTORYCH MOGA MNIE POWIADOMIC ZE -"LECISZ!". OBY! :oops:
Diamond Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 Trzymam kciuki Badz dobrej mysli. Pozdrawiam, D.
NIUNIAMARIO Napisano 29 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 NIE DZIEKUJE PUKI CO :jezor:
Diamond Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 NIE DZIEKUJE PUKI CO :jezor: Spoko , daj znac, jak bedziesz miala juz odpowiedz. Pozdrawiam, D.
Diamond Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 Wiesz, tak mysle nad ta Twoja sprawa... Jesli Ci nie znajda pracodawcy (odpukac) a stwierdzisz ze o niczym innym niz USA nie chcesz slyszec, to daj znac najlepiej na Gadu-Gadu - cos wymyslimy... Mam wrazenie, ze to sie moze dac zrobic... Pozdrawiam, D.
NIUNIAMARIO Napisano 29 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 HEJ.CHYBA POWINNAM PODZIEKOWAC ZE JESTES.PUKI CO TCHNIETO WE MNIE NADZIEJE ZE MOZE JESZCZE SIE UDA ALE JESLI NIE... TO CHETNIE WYSLUCHAM EWENTUALNYCH MOZLIWOSCI CO DO US. CO DO WYLOTU Z CAMPU TO NA BANK DAM ZNAC CO I JAK :roll: TERAZ SERDECZNIE POZDRAWIAM. p.s.: napisalam na gg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.