Skocz do zawartości

Wyjazdy w czerwcu a studia

carlos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Wiele osob wyjezdza do USA na W@T i Campy na poczatku czerwca.

Sesja na studiach przewaznie zaczyna sie w 2 polowie czerwca lub na poczatku lipca.

Co w takich wypadkach robicie jako osoby wyjezdzajace do USA.

Pozdrawiam

Napisano

zdaje sesje wczesniej albo olewam sesje czerwcową i zdaje w pazdzierniku(tudziez w listopadzie) :)

w tym roku chyba bedzie druga opcja,bo wylatuje 18 maja,to nawet sie z zerowkami chyba nie wyrobie:/

pzdr;))

Napisano

moja sesja zaczyna się 20 czerwca to wogole miazga;D mam sporo laboratorium ale będę cisnoł będę prosił zeby mi pozwolali szybciej zdawać juz rok temu mi sie udalo tylko warunkiem były dobre stopnie

Napisano

Witam.

U mnie sesja sie zaczyna dopiero 2006-07-03 (tragedia na tych studiach zaocznych) a konczy 2006-07-09.

Znajac zycie to uda mi sie zdobyc kilka wpisow (zaliczen) przed wyjazdem (w aplikacji dalem ze moge wyjechac 19.06).

Dzieki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Napisano

podane do dziekana/dziekan o przyspieszenie sesji + przedluzenie do konca pazdziernika/listopada+ przedłużenie ewent. sesji poprawkowej. w zeszlym roku 3 egzaminy zdawałam w 1 terminie do polowy listopada... teraz pewnie tez tak zrobie, a moze mi sie uda w maju wiecej pozaliczać :)

Napisano

wszystko zalezy od uczelni na jakiej jestes, i podejsciu dziekana do takich wyjazdow. U mnie o ile dziekan nie robil wiekszych problemow z wczesniejszymi terminami egzaminow, o tyle zdawanie w listopadzie nie bardzo mu sei podobalo, ciezko bylo uzyskac przedluzenie karty egzaminacyjnej :) no ale kto jak kto Polak potrafi

Napisano

U mnie z przedluzaniem jest ciezko, bo polowa uczelni jezdzi za granice do pracy, wiec sie pluja!

Ja zdalam wszystko w zerowkach i polecialam w drugiej polowie czerwca z czystyk kontem. W tym roku robie podobnie!

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...