carlos Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 Witam. Wiele osob wyjezdza do USA na W@T i Campy na poczatku czerwca. Sesja na studiach przewaznie zaczyna sie w 2 polowie czerwca lub na poczatku lipca. Co w takich wypadkach robicie jako osoby wyjezdzajace do USA. Pozdrawiam
tissaya Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 zdaje sesje wczesniej albo olewam sesje czerwcową i zdaje w pazdzierniku(tudziez w listopadzie) w tym roku chyba bedzie druga opcja,bo wylatuje 18 maja,to nawet sie z zerowkami chyba nie wyrobie:/ pzdr;))
greth Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 moja sesja zaczyna się 20 czerwca to wogole miazga;D mam sporo laboratorium ale będę cisnoł będę prosił zeby mi pozwolali szybciej zdawać juz rok temu mi sie udalo tylko warunkiem były dobre stopnie
carlos Napisano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 Witam. U mnie sesja sie zaczyna dopiero 2006-07-03 (tragedia na tych studiach zaocznych) a konczy 2006-07-09. Znajac zycie to uda mi sie zdobyc kilka wpisow (zaliczen) przed wyjazdem (w aplikacji dalem ze moge wyjechac 19.06). Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam
GoHaF Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 podane do dziekana/dziekan o przyspieszenie sesji + przedluzenie do konca pazdziernika/listopada+ przedłużenie ewent. sesji poprawkowej. w zeszlym roku 3 egzaminy zdawałam w 1 terminie do polowy listopada... teraz pewnie tez tak zrobie, a moze mi sie uda w maju wiecej pozaliczać
__jack__ Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 wszystko zalezy od uczelni na jakiej jestes, i podejsciu dziekana do takich wyjazdow. U mnie o ile dziekan nie robil wiekszych problemow z wczesniejszymi terminami egzaminow, o tyle zdawanie w listopadzie nie bardzo mu sei podobalo, ciezko bylo uzyskac przedluzenie karty egzaminacyjnej no ale kto jak kto Polak potrafi
fifi Napisano 17 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2006 U mnie z przedluzaniem jest ciezko, bo polowa uczelni jezdzi za granice do pracy, wiec sie pluja! Ja zdalam wszystko w zerowkach i polecialam w drugiej polowie czerwca z czystyk kontem. W tym roku robie podobnie! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.