ptaszyna Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 co mam zrrobic sama nie wiem ! jestem uczestniczka wat, mam juz zalatwiona prace a takze ds , zaplacilam juz wszystkie raty za program ,zostal tylko bilet. Wczoraj dowiedzialam sie ze zostalam skreslona z listy sstudentow- nie pytajcie dlaczego co mam zrobic isc do ambasady i probowac dostac vise czy wycofac sie z programu i stracic pieniadze -jestem zalamana nie wiem co robic :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 się reaktywować:] i wszystko bedzie okey:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszyna Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 tak tylko ze raktywowac jak mowisz moge od pazdziernika Link to comment Share on other sites More sharing options...
kredka Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 a dokumenty wszystkie łacznie z zaswiadczeniem z uczelni dostarczyłas juz?? jak tak to moze sie nikt nie dowie ze zostałas skreslona:) sproboj Link to comment Share on other sites More sharing options...
agusiaczek Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ptaszyno, jest jeszcze jedna opcja: zapisuj sie w te pedy na jakakolwiek uczelnie prywatna! Wiele prowadzi nabor wlasnie teraz, na semestr letni. Znajdz taka, w ktorej nie musisz duzo placic, zaplac wpisowe i I rate i wsio! Moja kumpela tak robila w zeszlym roku. Nie byla nawet na 1 zajeciach. I przeszlo. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.