marytylermoore Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 uscislijmy. jedziesz z emakopolu? I dopiero teraz oddales aplikacje? my jestesmy z rybn. i dg.
kpmkat Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 Jesteście z POLS ? Jesli wybraliście Emakopol to byłWasz bład... dużo ludzi jedzie na południowe Tahoe, mało$ mało nadgodzin... Ja wybrałem Yes'a Glwickiego, zatrudnili mnie w resorcie Hyatt na północy O tyle wypas, że polacy jadą tam 1 raz więc nie mamy zszarganej opinii, bo co do Harrahsa to wiem jaka tam panuje czasem atmosfera a przede wszystkim jak ludzie spod byka patrzą jak podbierają sobie nawzajem godziny... A co do zamieszkania to sam mam oferte na 8 osob do północnego Tahoe w okolicach Incline Village (1 km od Hyatta) i szukam 5 osób do kompletu (250$/mieś) Full umeblowane 3 łazienki nawet jacuzzi, DVD, kablówka, tyle że potrzebna jest osoba z kartą kredytową Visa Classic np. bo ja mam electrona i nie przyznają mi Classica bo bym musiał mieć stały dochód 500 zł miesięcznie... Czekam na oferty i chętnych !!!
czarny83 Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 raczej ci co jada na poludnie nie beda wynajmowac chawiry na polnocy i dojezdzac codziennie prawie godzine w jedna strone, mozna tez im przelac na konto jakos 50zl chyba przelew
kpmkat Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 Pewnie że można przelać, tyle że babka wynajmująca domek potrzbuje kogoś z kartą do rozliczania na miejscu to raz, po za tym musimy mieć zdolność kredytową jako grupa, więc bez karty Visa Classic sie nie obejdzie...
czarny83 Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 bede musial porozmawiac z kumplem bo on ma vise tylko ma na niej jakos $400 na wypozyczenie samochodu ja tez mialem tylko niestety przez debet $40 zamkneli mi konto jeszcze trzeba sie zastanowic nad tym mieszkaniem chociaz jak na dzien dzisiejszy jest to najlepsza oferta ale mozna sie jeszcze rozejrzec, nie pali sie a nuz cos lepszego sie znajdzie
czarny83 Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 no a nawet jak sie zdecydujemy na wynajmowanie tego to depozyty mozna jej przelac a pozniej jak juz bedziemy na miejscu to zalozymy sobie konta w banku i bedziemy miec karte za pomoca ktorej bedziemy sie rozliczac zreszta zobaczymy co i jak:)
kpmkat Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 Tak tyle że w miarę upływu czasu maleją szanse na to że ktoś nie zarezerwuje domku chociażby na 1 dzień - wtedy wszystko pada... Jeśli juz to przydałoby się zebrać grupę i wpłacić z góry depozyt... Jak będziesz miał coskonkretnego na oku to dawaj znać
marytylermoore Napisano 28 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2006 uhm, rozumiec. Do tahoe z emakopolu jedzie w sumie 150 osob ( nie licze innych biur ) i tylko kilka odwiedza to forum. c u on Sat.
Zyziek Napisano 28 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2006 uhm, rozumiec. Do tahoe z emakopolu jedzie w sumie 150 osob ( nie licze innych biur ) i tylko kilka odwiedza to forum. c u on Sat. 150 osób do 3ch kasyn...średnio po 50 do kasyna. sam nie wiem czy to dużo czy mało...z resztą oprócz polaków będą również obcokrajowcy.
marytylermoore Napisano 28 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2006 a skad ty to wiesz? tzn harrahs, harveys i ....? beda nas pytac do jakiego chcemy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.