Renata Napisano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2004 Otrzyma3am wize na pobyt sta3y z loterii wizowej2004 Na formularzu DS-230 napisa3am, ?e moja zielona karta ma bya przes3ana do Chicago i tak jest te? napisane teraz na papierach które dosta3am w ambasadzie Chcia3am sie poinformowaa czy moge miea jakies problemy na granicy jeśli pojade do New Yorku a rodzina prześle mi zieloną karta z Chicago do New Yorku Chcia3aby sie dowiedziec jakie najczesciej pytania zadają urzednicy amerykanścy na granicy
w0jn4 Napisano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2004 Nie znam sie dobrze na tym, ale mysle tak: jesli masz zielona karte to nie idziesz do okienek ogolnie nazwanych us. visitor (czy jakos tak) a idziesz na przejscie dla ludzi z obywatelstwem a tam przezciez nie zadaja pytac. Takze mysle ze nie bedziesz miec problemow. To tylko moja taka filozofia
Renata Napisano 27 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2004 Dzieki za pomoc sama nie wiem jak to jest no ale wkrótce sie przekonam
Diamond Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 Najlepiej jakbys napisala maila z takim zapytaniem na adres mailowy DV lottery Kentucky Center, ktory masz podany w papierach. Podajesz numer sprawy i na pewno odpowiedza Ci na to pytanie. Przez takie "gdybanie" mozesz miec problem z przekroczeniem granicy w ogole. Radze sie dopytac. Pozdrawiam, Diamond
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.