jelonek Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Hej Mam nastepujace pytanie. Chce leciec na 3 tygodnie do NYC. W tym czasie chcialbym znalezc jakas prace (na czarno) Chcialbym sie zapytac Was jaka jest szansa ze w ciagu jednego maksymalnie dwoch dni znajde prace (za co najmniej 10$/h). Bede mial tylko 3 tygodnie wiec czas tu odgrywa znaczaca role. Slyszalem ze w gazetach jest duzo ofert pracy i dla kogos kto chce pracowac nie jest to ponoc problem) Jesli ktos mialby jakies namiary na prace w NYC rowniez ylbym wdzieczny. Moja znajomosc angielskiego jest na poziomie komunikatywnym (poza tym posiadam GC i SSN ale ze wzgledu na krotki okres pobytu nie oplaca mi sie placic podatkow) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozka Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 3 tygodnie to troche krotko ale zawsze mozesz czegos poszukac na www.bazarynka.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianger Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Za wiecej niz 10$/h to bedzie trudno. No zalezy oczywiscie jakie masz kwalifikacje... bo z mojego rozeznania wynika, ze u chinca na sajgonkach to 5$ mozna dostac. A jak wysoko mierzysz? Bo podejzewam, ze do jakiejs firmy np remonujaco-budowlanej na 3 tyg to chyba nikt cie nie przyjmie, moze do pomocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelonek Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 nie mierze wysoko:) fizyczna praca - zaden ze mnie specjalista w takim sensie ze nie umiem szpachlowac czy klasc glazury - o tym ze to beda 3 tyg to tylko ja bede wiedzial, zawsze moge powiedziec ze znalazlem cos lepszego - najbardziej mnie interesuja 2 sprawy - jaka jest szansa ze w 1 dzien znajde prace i na ile $ realnie moge liczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelonek Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 widze ze nikt wiecej nic nie poradzi:( a moze znacie jakies serwisy z praca na jakiejs stronie www dotyczace tylko NYC (najlepiej po polsku) bo na bazarynce sa ogloszenia z calych USA i nie mozna sobie wyszeglonic tylko NYC jak ktos cos wiec niech napisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.