bozena Napisano 28 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2006 kurde no to tzreba miec pecha albo nie wiem co to juz zeby 4 raz nie dostac wizy to jzu paranoja nie wiem czy mam prosic siostre by napisała mi to odwołanei i czy to cos da jak myslicie pomozcie i mam moze jeszcze jedna watpliwosc czy ktos z mojej najblizszej rodziny mogł zastrzec mi wyjazd do usa bez mojej zgody :> czy taka wersja jest mozliwa wiem ze keidys była taka mozliwosc pomozcie co robic??:>o i jeszcze jedno to po tylu latach neimoge odwiedzic siostry przeciez to chore sorry jak ona mogła stwierdzic ze jestem emigrantem gdy tylko zapytała czy mam dzieci i czy maz pracuje zero dokumentow zero zaproszenai i tylko na koniec kartka i paszpot do pieczotki z odmowa cos tu chyba nie tak co mam robic pomozcie
Benio Napisano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 heheh ja caly czas czekam na paszport... jutro juz bedzie tydzien a przesylki nie widac ale jak tylko dostane to napisze na ile dostałem
koniczynka Napisano 1 Marca 2006 Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 Bozena masz racje,to najbardziej wkurza ,ten brak zasad.Ja na Twoim miejscu porosilabym siostre o odwolanie,Ona moze wyslac tylko maila do Konsula,jesli jest Obywatelka USA!Myssle ze rekomendacja Obywatela jest przez Konsulat mile widziana,takie mam wrazenie po kilku opowiesciach znajomych.Ja jak dostalam odwolanie nie poprosilam kolegi ktory mi wysylal zaproszenie o takie odwolanie bo to tylko znajomy,a w sumie teraz zaluje bo przeciez tez moglby wstawic sie za mna.W moim przypadku Konsulka obejrzala wszystkie papiery i nie przekonalo jej nawet ze wrocilam stamtad przeciez....nie wiem do dzis co kierowalo jej decyzja???Trzymam kciuki za Ciebie,piszcie odwolanie,na pewno nie zaszkodzisz sobie a mozesz pomoc!W koncu dla mnie to bylby dramat nie widziec siostry tyle lat!!!Powodzonka!
bozena Napisano 1 Marca 2006 Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 a cyz zna ktos moze ten e-mial do ambasady cyz to poczta trzeba wysłac bo adres do generalnej gddzuie sie odwoływac to mam ale to trzeba na e=mail??:>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.