Benio Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 https://evisaforms.state.gov/ds156.asp?lang=5 pod tym linkiem znajduje sie formularz ktory trzeba wypelnic elektronicznie ale mi nie otwiera stronki!!!! Pomocy!!! Jutro mam rozmowe z konsulem a nie mam wnosku ... Można go jakoś inaczej albo z innej stronki wypełnić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtek Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Mi to dziala, tylko tak jak pisalem w swoim temacie nie uznaje mi dobrze wpisanej daty urodzenia :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Benio sprawdz przegladarke bo mi sie strona wyswietlila..ja mam avant-browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy266 Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Benio daj znać jak Ci poszło, bo ja idę w poniedziałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benio Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 Siema!!! No późńiej też mi się otworzyło... Rzomowa spoko ... koleś wyrozumiały i nie zadawał zbendnych pytań ... Wize dostałem ale na ile nie wiem jeszcze ... :] I ogólnie to strasznie dużo ludzi było ... a tak przy okazji Większość dostało wizke aaa i zimno strasznie przed konsulatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy266 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 no to moje gratulacje!!!!!!!! powiedz o co Cię pytał i trzymaj kciuki w poniedziałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benio Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 Bede trzymal ... Pyatal sie o hmmm studia do kiedy studuje i co robi koles ktory wyslal mi zaproszenie a i jak sie czuje ... i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy266 Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Benio udało się mam promeskę , jeszcze nie wiem na ile ale ważne że jest, jak dosatniesz paszporcik to się pochwal!!!!!!!!!! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
koniczynka Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Gratuluje Benio i Daisy 266!!!!!!!!! Daisy a Ciebie o co pytali????No i jakie macie wrazenia??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy266 Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 dzięki koniczynka, ja miałam kilk pytanek, do kogo jadem na jak długo, gdzie parcuje i jak długo, i kto zaopiekuje się moim dzieckiem podczas wyjazdu no i naklejeczka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.