Skocz do zawartości

sly6

Administrator
  • Zawartość

    30463
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Zawartość dodana przez sly6

  1. dziękuję za przypomnienieod czasu do czasu trzeba.
  2. Ty jedynie powtórzyłaś to co dawniej ludzie pisali jak robili.. Dawne dzieje tego forum i różne historie i pewnie ktos za parę lat podobnie zrobi,opisze to co Ty teraz .. Czasami ludziom nie chce się szukac i mają teraz na wyciągnięcie ręki by się z tym zapoznać.
  3. zależy od szkoły,stanu i miejsca zamieszkania jesli chodzi o te zmiany. Tutaj się udalo w innym przypadku już nie.
  4. Zbiórka na cel charyratywny

    inny link https://www.trustpilot.com/review/youcaring.com wynika ze są ok
  5. Zbiórka na cel charyratywny

    https://m.facebook.com/YouCaring
  6. Ślub z obywatelem Polski i USA a GC

    jak byłaś ponad 1 rok nielegalnie to masz zakaz wjazdu na teren USA przez 10 lar. Załatwiasz to wszystko z terenu USA Poczytaj różne fora i artykuły ze lotnisko to ostatnie miejsce gdzie powinni być nielegalni. Można szybko wpaść i deportacja do Polski.
  7. Zbiórka na cel charyratywny

    jest w Polsce siepomaga.
  8. Zbiórka na cel charyratywny

    są inne portale a nowe co pisze na ich temat w Google bo czasami takie niby fajne sprawy źle się kończą.
  9. Ślub z obywatelem Polski i USA a GC

    masz racje z terenu USA.. Bo po za nim może być różnie juz.
  10. pisac prawdę jak jest teraz.. Was nie ma to Was nie wpisuje za to może wyskoczyć ze macie wizy na pobyt stały i radze wtedy mówić prawdę jak padnie pytanie o wizy Wasze.
  11. Ślub z obywatelem Polski i USA a GC

    a ile czasu bylas nielegalnie? Od tej odpowiedzi zależy co będzie lepsze dla Ciebie. a pracowałaś nielegalnie,rozliczałaś się z podatków /
  12. to wpisz other i w razie pytań odpowieSz ze jesteś zaręczona.
  13. loteria wizowa się nie liczy jako petycja. branie wielu dokumentów tak samo mija się z celem bo i tak możesz zostać,pracować nielegalnie. Liczą się odpowiedzi i na to się nastaw.
  14. znamy terminy w Polsce,zagranicą to może być i miesiąc czasu.
  15. pod warunkiem ze wiedzą jak kto zrobić. Bo to urząd wydaje pozwolenie. Pamiętaj o tym i szukaj takich szkol co mówią wszystko a nie ze się uda wszystko.
  16. typowo przepisu nie ma jest za to przepis proszę przekonać urzędnika na granicy ze lecisz kolejny raz turystyczne i co jest takiego ciekawego w tych tzw wioskach a odpowiedź musi być szybka i realna.
  17. a samo przedłużenie pobytu bez wizy studenckiej też musi być mądrze zribuine a nie bo chce pozostać dluzej..
  18. wedle tego co pisze Karina to dla prawa imigracji to nawet jak jest w USA tzw zatarcie to się wpisuje ze się bylo karanym. Tak działa ten system i proszę Konsula o to się spytać. Jedna osoba spytała i byla zdziwiona ta odpowiedzią lecz takie są prawa,wpisuje się i tyle.
  19. Wiza a aresztowanie

    Google mówi ze nie tylko.. Parę min sszukania i znajdziesz wiele stron takich http://mikebakerlaw.com/blog/2012/12/06/non-immigrant-waivers/
  20. to teraz pisz to na innych forach i wierz mi podobne odpowiedzi dostaniesz. Podobnie myślą i robią ludzie.
  21. Wiza a aresztowanie

    formularz na waiver https://www.uscis.gov/i-601 oplata 930 dol. Dla urzędu.
  22. Witajcie napisalem ten temat aby juz teraz zaczac rozmowe nad tym ,jesli nic sie nie zmieni do czasu wejscia Polski do ruchu bezwizowego to teraz : -pobyt max wynosi na takim wyjezdzie 90 dni - nie ma przedluzania pobytu ani tez zmiany statusu Takie latanie na 90 dni i powrot do USA w krotkim okresie czasu tez moze zle byc odebrane przez sluby graniczne.
  23. zależy od stanu oraz biura tez,czarami trzeba pochodzić za tym jak prawo jazdy.
×