Skocz do zawartości

sly6

Administrator
  • Zawartość

    31360
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Days Won

    3

sly6 last won the day on 8 Listopad

sly6 had the most liked content!

Reputacja

530

1 obserwujący

O sly6

  • Tytuł
    Rezydent FORUM

Kontakt

  • Strona WWW
    http://

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Lublin

Ostatnie wizyty

28770 wyświetleń profilu
  1. Miałaś jechać na określony czas a Ty ten czas przedluzylas i gdy będziesz mieć rozmowę kolejna to różni są Konsolowie i będą patrzeć czy teraz tak nie zrobisz. Jednym się udaje innym nie,można takie historie poczytać na tym forum. Był przypadek że ktoś był po wizę po roku czasu i jej nie dostał, jak widzisz możesz odczekać te pół roku i wyjść z wiza lub też nie. Masz ten plus że przedluzylas legalnie pobyt.
  2. Teraz wystarczy wejść na portal społecznościowy by zobaczyć gdzie działasz. A co chcesz ukryć?
  3. sly6

    Wiza O-1

    Mamy np taki temat
  4. sly6

    Wiza O-1

    Witam A ten znajomy nie napisał Ci krok po kroku co musiał zrobić by taka wizę dostać?
  5. sly6

    Blogi o USA

    https://jakprzemierzylemameryke.blogspot.com/2018/11/ameryka-dla-odwaznych.html?m=1
  6. sly6

    Zabranie narzeczonej do USA

    A chcesz być na stałe w Stanach z Twoją narzeczoną i chcesz by legalnie pracowała? Jeśli tak to już moi poprzednicy ładnie to napisali co należy zrobić.
  7. sly6

    Prezydent Donald Trump - wydarzenia

    Granica zamknięta i nikt nie złoży dokumentów na azyl https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-trump-zablokowal-granice-usa-z-meksykiem-przed-imigrantami,nId,2658978
  8. Wujek by musiał zatrudnić dobrego i nie taniego adwokata do wizy lecz wtedy gdy byś miał doświadczenie.
  9. Pozostaje wiza narzeczenska lub wiza małżeńska i wyjazd na stałe Z wiza turystyczna może być różnie i możesz na drugi raz dostać wizę lub za jakiś czas. Wiza ta nie uprawnia do pracy Co do Wujka nic się nie da zrobić ponieważ nie masz żadnego doświadczenia z hydraulika a lewe papiery wyjdą pod czas rozmowy o wizę.
  10. Wezmą pod uwagę po co była ta zmiana, dlaczego szybko nie wróciłaś oraz do kogo lecisz. Wedle prawa jest ok gorzej z tą zmiana statusu który jest nie mile widziany. A ważne jest to co Cię w Polsce trzyma i że teraz nie zmienisz statusu oraz na czas wrócisz
  11. sly6

    Promocje linii lotniczych

    Lotnisko jest blisko obwodnicy i szybko dojedziecie do Zamościa.
  12. Jest taki sam jak dla Polaków. Przekonać Konsula że wrócisz.
  13. sly6

    Finał sponsorowania

    Jak masz paszport to powinno wystarczyć lecz bywa różnie na granicy i lepiej miej takie coś od notariusza plus tłumaczenie.
×