wichurka Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Czy ktos pracowal w Carousel Hotel w Ocean City i moze mi cos powiedziec o warunkach pracy. Czy hotel zapewnia jakies lokum??
Bozka Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Hejka Ogolnie hotel nie jest jakims wyczesanym pieciogwiazdkowym kurortem. Chociaz znam pare, ktore tam pracowaly i sobie naprawde chwalily, ale tez znam takie ktore nie byly zadowlone. Ale jk to w zyciu... nigdy nikomu nie dogodzisz. Co do lokum nie mam pewnosci, ale moze zapewniac bo jest ogromy. ALe w poblizu jest bardzo duzo miejsc gdzie mozna wynajac apartament. W ogole dobra lokalizacja dwa supr markety opd reka, CVS kino i oczywiscie Green Turtle :)
rypson Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Carusel.... dla mnie najwieksza porazka aka moze byc.... Ale bierz w Ocean City znajdziesz mnustwo pracy i bedziesz mogl olac to miejsce... Green Turtle... najgorsza melina w miescie, mordownia, brak slow... dziewczyno gdzie ty sie bawilas.... mieszkam w OC i znam to miasto w razie pytan piszcie....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.