gorin Napisano 25 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2006 tak jak w temacie, sądze ze chyba nie wszyscy jadą primm i LV, czy ktoś sie wybiera w tym roku do Foxa? albo był tam w tamtym roku??
Oski Napisano 25 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2006 Siema, ja jade do Foxa Mam nadzieje ze bedzie [beeep]
gorin Napisano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2006 heh no ja mam tez taką nadzieje ale czy byles tam już??
cronosik Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 i ja jade ze znajomymi w sumie 8osob
Pszczolkamaja21 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 byłam rok temu, fox i moh to taka kolonia dla doroslych alkohol imprezy i zawsze ktos na ganku siedzi z piwkiem, wiec zycze powodzenia i uwazajcie na policje bo oni strasznie nie lubia polskich imprez i od razu chca deportowac heheheh ,
jerson Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 byłam rok temu, fox i moh to taka kolonia dla doroslych alkohol imprezy i zawsze ktos na ganku siedzi z piwkiem, wiec zycze powodzenia i uwazajcie na policje bo oni strasznie nie lubia polskich imprez i od razu chca deportowac heheheh , czy ktos z twoich znajomych pracowal jako poker room card attendant? szukam info co to za pozycja co sie tam robi i czy sa napiwki
madziarka Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 byłam rok temu, fox i moh to taka kolonia dla doroslych alkohol imprezy i zawsze ktos na ganku siedzi z piwkiem, wiec zycze powodzenia i uwazajcie na policje bo oni strasznie nie lubia polskich imprez i od razu chca deportowac heheheh , czy ktos z twoich znajomych pracowal jako poker room card attendant? szukam info co to za pozycja co sie tam robi i czy sa napiwki Poker room att jest jedna z najlepszych fuch jaka sie mogla trafic w kasynie. jest to lepsza pozycja niz krupier i kelner razem wzieci. Wiec jesli dostales ta pozycje to tylko sie cieszyc , a na napiwki nie bedizesz narzekal;) (aha praca polega na grze w pokera z goscmi hotelowymi - super)
Pszczolkamaja21 Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Tez slyszalam ze to dobra fucha tyle ze w zeszlym roku nie bylo takiej pozycji wiec nie wiem, ale z drugiej strony busser to tez dobra fucha a rok temu tym z poker roomu nie dawali wogole napiwkow , wiec tak na prawde bedziesz wiedziec jak juz zaczniesz pracowac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.