gorin Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 tak jak w temacie, sądze ze chyba nie wszyscy jadą primm i LV, czy ktoś sie wybiera w tym roku do Foxa? albo był tam w tamtym roku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oski Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Siema, ja jade do Foxa Mam nadzieje ze bedzie [beeep] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorin Posted February 26, 2006 Author Report Share Posted February 26, 2006 heh no ja mam tez taką nadzieje ale czy byles tam już?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakucz Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 ...ale nikt o nim nic nie wie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru85 Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 tez jade:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cronosik Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 i ja jade ze znajomymi w sumie 8osob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczolkamaja21 Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 byłam rok temu, fox i moh to taka kolonia dla doroslych alkohol imprezy i zawsze ktos na ganku siedzi z piwkiem, wiec zycze powodzenia i uwazajcie na policje bo oni strasznie nie lubia polskich imprez i od razu chca deportowac heheheh , Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerson Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 byłam rok temu, fox i moh to taka kolonia dla doroslych alkohol imprezy i zawsze ktos na ganku siedzi z piwkiem, wiec zycze powodzenia i uwazajcie na policje bo oni strasznie nie lubia polskich imprez i od razu chca deportowac heheheh , czy ktos z twoich znajomych pracowal jako poker room card attendant? szukam info co to za pozycja co sie tam robi i czy sa napiwki Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziarka Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 byłam rok temu, fox i moh to taka kolonia dla doroslych alkohol imprezy i zawsze ktos na ganku siedzi z piwkiem, wiec zycze powodzenia i uwazajcie na policje bo oni strasznie nie lubia polskich imprez i od razu chca deportowac heheheh , czy ktos z twoich znajomych pracowal jako poker room card attendant? szukam info co to za pozycja co sie tam robi i czy sa napiwki Poker room att jest jedna z najlepszych fuch jaka sie mogla trafic w kasynie. jest to lepsza pozycja niz krupier i kelner razem wzieci. Wiec jesli dostales ta pozycje to tylko sie cieszyc , a na napiwki nie bedizesz narzekal;) (aha praca polega na grze w pokera z goscmi hotelowymi - super) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczolkamaja21 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Tez slyszalam ze to dobra fucha tyle ze w zeszlym roku nie bylo takiej pozycji wiec nie wiem, ale z drugiej strony busser to tez dobra fucha a rok temu tym z poker roomu nie dawali wogole napiwkow , wiec tak na prawde bedziesz wiedziec jak juz zaczniesz pracowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.