jpi Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Przyjaciele,wyjazd juz za tydzien.Lece do La przez Chicago,jakich problemów na imigracji w Chicago moge sie spodziewać?Lecę pierwszy raz.Co im powiedziec?Mogę im powiedzieć,ze również na wycieczkę lecę?Chyba b1/b2 mnie do tego upowaznia?Muszę mieć zaproszenie?Pomożcie proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Lecisz pierwszy raz, to nie powinno byc problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o_sana Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Zazwyczaj pytaja: - O dlugosc pobytu.. (i to all zalezy od "okienka", ja 1raz lecialam na 2tyg i dostalam wize na 6 m-cy, drugi raz na .... swoj slub hihi i dostalam na 3 m-ce...) -gdzie zamierzasz przebywac? Najlepiej powiedziec (zwlaszcza, jak leci sie samemu), ze u znajomych (ale moga zapytac o adres, co robia znajomi).. -o zajecie ,prace w Polsce potem ustawic sie na wprost do zdjecia, dac paluszek do skanowania i papa.... sprawdzamy co nam wbili To co sie wpisalo na wniosku wizowym w ambasadzie nie musi sie zgadzac z tym co obecne...tzn, jesli wpisalismy, ze lecimy z kolezanka do las vegas, dostaliscmy wize i teraz jestesmy samemu w chicago..NIE MA PROBLEMU.Mnie nigdy sie rowniez nie zdazylo,ze pytali/sprawdzali bilet powrotny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.