Winiu89 Napisano 1 Marca 2006 Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 mam pytanie szukalem tutaj na forum ale nie znalazlem trudno. mam pytanie czy jezeli pracodawca zechce mnie sponsorowac to czy on placi za to jakies pieniadze czy to tylko zwykla formalnosc??
filiprex Napisano 1 Marca 2006 Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 Nie ma zadnych oplat za Afidavid of Suport. Tak wiec wypelniajac ta forme ani ty ani sponsor nie ponosi zadnych kosztow. Jedyne co, to trzeba zaplacic za pieczec Notary Public.
max321 Napisano 1 Marca 2006 Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 sponsorowac na co? H1,L1 GC, czy jeszcze cos innego? Od tego zalezy twoja odpowiedz, za wszsytkie wymienione sa oplaty a do tego prawnik...
Winiu89 Napisano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2006 No chodzi mi tutaj tak abym dostal w przyszlosci zielona karte. A jeszcze jak wiecie to mozecie mi powiedziec ile te piczecie kosztuja czy cos takiego?
max321 Napisano 2 Marca 2006 Zgłoś Napisano 2 Marca 2006 EB 6000 do 10k $ plus oplaty. Moze byc i drozej. Standard jest chyba 6k, przynajmniej tyle byl jak ja zalatwialem.
jedrus Napisano 21 Marca 2006 Zgłoś Napisano 21 Marca 2006 co do oplat to zalezy w jakim stanie jestes ........ jesli w NJ to dam Ci namiary na swego "prawnika " jest tani (przynajmniej byl jak moja sprawe prowadzil ) reszta nalezy do Ciebie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.