creck Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 witam wszystkich. jutro wybieram sie na targi ccusa do wawy. mam do Was pytanie, wybralem juz sobie pracodawce z broszurki tora dostalem od ccusa, zamierzam u nego starac sie o posade:) z tym ze jest problem, pisze tam ze suport staff zaczyna prace ktoregos tam maja, a ja bym najwczesniej mogl wyjechac ok 20czerwca, a jeszcze lepiej po 27/chociaz to juz pewnie nie jest mozliwe;/. jak myslicie, jest mozliwosc dogadania sie z pracodawca o przesuniecie daty wyjazdu? chociaz na ten 21? /sesja mi sie konczy 28:(/ Jest tylko 1 data wylotu z pl, czy mozna leciec kiedy komu pasuje?dzieki za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekgotowski Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 nie można lecieć kiedy komu pasuje. Są placówki w Usa, które rozpoczynają działalność już w maju (o tej porze w niektórych stanach jest już ciepło). I w maju potrzebują pracowników. Nie obchodzi ich to, że student ma sesję :/ Nie da się przesunąć terminu :/ No dobra, możesz przesunąć datę (co najwyżej kilka dni), ale powód musi być naprawdę ważny i pracodawca musi być naprawdę dość przychylny moje rady: 1)znajdź sobie innego pracodawcę lub 2) weź się na maksa za naukę i pożaliczaj to co możesz przed terminem a resztę weź warunkowo na wrzesień. pozdrawiam i życzę powodzenia! ps/ mi się udało załapać na jeden z późniejszych kampów . wylatuję 25 czerwca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.