Callan Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Chodzi mi o to że załóżmy jak pojade na CAMP i po upływie 8-12 tygodni sie on skonczy, to czy nie wie ktoś z was czy da sie go tam automatycznie przedłużyc i na jakich warunkach można sie starac o przedłuzenie pobytu w Stanach Zjednoczonych Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 masz wize na 5 miesiecy. jeszcze chcesz ją przedłużać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callan Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 znaczy sie nie chodzi o mnie tylko o takiego dobrego kolezke i on pierwszy raz leci no i człowiek chciałby mu pomóć troszke, wiesz w razie co jakby mu sie spodobało ... wiesz jak ja pracowałem w ochronie miałem stawke 3.2 zł za godzine to za 240 godzin pracy miałem 760 zł to samo mówi za siebie :-) wiadomo lekko tam nie bedzie miał ... ale po campie za dobre pieniadze zawsze mozna pozachrzaniac :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 wize j1 ma na 5 miesiecy, przez co w okresie 4 miesiecy może pracować. jeśli chciałby ją przedłuzyć- kub tez zostac, i chilby to zrobić legalnie, musiałby zmienic status na wize pracowaniczą H2B -ale nie wiem jak to formalnie wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callan Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 ahas dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
karla Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 moze rowniez probowac , zmienic status na wize F1 , duzo bylo postow na ten temat poszukaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.