fruitoftheloom Napisano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 czesc, jak wrazenia z pierwszego dnia harrahsowych job fairow? dlugo czekaliscie? Trudne pytania? Jak ogolnie poszlo? Piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan-T9 Napisano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Poszlo tak chyba OK. ja nie wybieram sie do HLT ("Rozkminilem" sobie cos innego) wiec jako takiej konkurencji chyba nie bedzie:) Mam pytanko czy Emakopol udostepnia informacje o uczestnikach programu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marytylermoore Napisano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 rozkminiles, powiadasz Wystraszyles sie konkurencji? Czyli do laughlin czy cherokee? Nie wiesz ile w sumie osob zmienilo zdanie co do LT? Wyszlam dosc wczesnie wiec nie wiem jak to sie pozniej toczylo. Podobno mozna sie czegos dowiedziec jesli szukasz roommates. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziek Napisano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 rozkminiles, powiadasz Wystraszyles sie konkurencji? Czyli do laughlin czy cherokee? Nie wiesz ile w sumie osob zmienilo zdanie co do LT? Wyszlam dosc wczesnie wiec nie wiem jak to sie pozniej toczylo. Podobno mozna sie czegos dowiedziec jesli szukasz roommates. ogólnie...średnio emakopol powtórzył historyjke z której jest znany obiecuje ludziom głupoty z których nie może sie wywiązać w sobote było 150 osób... tyle ile miejsc w tahoe...ale teraz że Paul i spółka pojechali na ukraine, a później na litwe... 150 osób na 3 kraje. :roll: na tahoe już nawet nie licze...ale jest druga strona medalu jak miałbym w tahoe sprzątać lub wynośić śmieci...to lepiej jechać laughlin czy cherokee i robić coś poważniejszego...i może więcej zarobic. zobaczymy jak będzie... mimo to jestem dobrej myśli...co by nie było...nie jest źle za trzy tygodnie napisze więcej...jak już będe miał umowe w ręce :wink: pozdro 700 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan-T9 Napisano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ja sie z tym liczylem ze beda obiecywac zlote gory a potem i tak bedzie trzeba sobie cos "rozkminic" samemu ( Koleszka ktory prowadzil to spotkanie poprostu rozje...ł mnie tym tekstem...... żeby sobie to jakoś "rozkminić" OMG!!!). Musza troche klamac zeby utrzymac sie na rynku. W tej branzy nie ma chyba dokonca uczciwej firmy, a moze sie myle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan-T9 Napisano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A szukam takiej dziewczyny, ma na imie Ewelina Anna albo jakos tak Anna Ewelina?? oprocz mnie to chyba tylko ona jedzie do HLD??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darop Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 generalnie biura niechętnie udzialają informacji o uczestnikach programu ochorna danych osobowych itp.itd. ale jak ładnie poprosisz to powinni pomóc szczególnie jeśli chodzi o wspólny wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marytylermoore Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Alan, a skad Ty masz takie informacje? Podawali juz kto do Lake Tahoe pojedzie??? I skad wiesz ze tylko 2 osoby??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtazzz Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 HLD czyli do Louisiana Downs??? Bo do Tahoe chyba pojedzie wiecej osob jak mniemam A skad wiesz ze tylko Wy we 2 tam jeziecie?? Tzn ze tylko 2 osoby z calej sobotniej puli rozmawialy z przedstawicielami z HLD??? wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marytylermoore Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 HLD..lol... a ja myslalam ze to bylo "typo" ( ze chodzilo o HLT). Ughh.. ulzylo mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.