Zyziek Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 ogólnie padaka to emako. ale nie rozkminianie było najlepsze...wg mnie był lepszy tekst na samym początku, jak jakiś chłopak zapytał co będzie jeśli aplikowało sie do tahoe i sie tam nie dostanie odpowiedź gościa w modnym garniturku i włoskach na żeliku, była jednoznaczna: "nie wiem" kur** :evil: to po chu* ta rozmowa...może od razu rzućmy monetą :twisted: a jak patrzyłem na to wszystko, to na usta cisneło sie jedno zdanie: "no no...macie tu niezły burdel siostry" :wink: w sumie chomik uprzedzłą ze tak jest co roku...teraz wiem że miał całkowitą racje.
marytylermoore Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 no wlasnie, ciekawe. W sumie.. no przeciez jakas prace musisz miec, oni sie do tego zobowiazali. Ciekawe czy jak kogos nie przyjma do tahoe - beda odsylac do laughlin? Dzwoniliscie do emako? cos juz wiedza?
Alan-T9 Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Ja narazie sugeruje sie lista ktora byla wywieszona na zewnatrz tej calej sali. I tam wlasnie "HLD" bylo tylko przy dwoch osobach ale mysle ze to sie moze zmienic. Skoro Magic nie wie co sie stanie jak sie nic nie stanie i sie nie dostanie, to pewnie te osoby podziela porowno miedzy kasynami ktore maja jeszce wolne miejsca? Tak mi sie przynajmniej wydaje. PS. Mam takie pytanko: czy mozna bylo rozmawiac wiecej niz z jednym pracodawca, wlasciwie to z dwoma bo duzego wyboru nie bylo??
Zyziek Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 przyjąc to gdzieś muszą...skoro wszyscy zapłacili po 800$ za opcje full serwis, to nie mają wyjścia...robotę muszą dać. mnie również sie wydaje że osoby które nie dostaną sie do tahoe rozdzielą pomiedzy pozostałe kasyna... ale z emako, to niczego nie można być pewnym do konca, bo w sobote pokazali klasiore :?
Gość Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Klasę to już pokazali w ubiegłym roku, dlatego w tym roku ich nie wybrałam:), wciskanie kitu to u nich standard...życze powodzenia na jobfairach i dużo cierpliwości. Pozdrawiam;)
Zyziek Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 życze powodzenia na jobfairach i dużo cierpliwości. to bedą jeszcze jakieś inne :?:
Gość Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 W Emakopolu będą jeszcze jakies jobfair, dla Harrah's to juz nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.