babs Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 Witam:) Poszukuje umowy o prace w USA - najlepiej w NY lub CA... jakiejkolwiek... Jestem w stanie zaplacic... Bardziej mi sie to oplaci niz zmiana programu w pewnym biurze heh PILNE!!!!!!!!!!!! kontakt: magdalena96@wp.pl
Alan-T9 Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 Nie wiem czy to w ogole mozliwe???. oferty sa chyba wystawiane imiennie??
babs Napisano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 tzn. chodzi o posrednictwo... na w&t jestem zapisana tyko,ze w wersji self:/
figo Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 Hey! Myslalem ,ze bede mogl Ci pomoc.Sorki ale zwatpilem jak zobaczylem ze jestes kobitka ;)bez urazy ,jedynie to co moglbym ewentualnie zalatwic to praca dla faceta. Glowa do gory!!!Wiem jak trudno jest znalezc prace bedac jeszcze w Polsce i nie majac kontaktow w USA.Sam przez to przechodzilem rok temu Podobie jak ty wybralem opcje self,a pozniej niestety musialem przyjac oferte z biura. Z tego wyszly cyrki,bo na wielka mine nas(tzn.mialo bys ok.40 Polakow ,bylo ok.17) w[beeep]...->powiem tylko tyle chula vista resort w Wisconin Dells.Omijajcie to miejsce z daleka! Pozytywna strona jest to ze po 2 miesiacach dostalismy zgode na opuszczenie tego miejsca;) i wyjechalismy do NY. Nie bede sie teraz rozpisywal zreszta do rana bym nie skonczyl. To na tyle ode mnie Powodzenia bardzo mocno zycze
figo Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 Zapomnialem dodac nie podpisujcie nic z biurem GULIWER,a juz na pewno NIE z FACE THE WORLD,to organizacja w USA z ktora wspolpracuja!!!O ile jeszcze FTW istenieje. Prawie jak f..k the world
babs Napisano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2006 Dziekuje za wszelkie uwagi. Oferta jest juz nieaktualna:) Ktos Was ubiegl o ile czyta to jakis oferent:P Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.