babs Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Witam:) Poszukuje umowy o prace w USA - najlepiej w NY lub CA... jakiejkolwiek... Jestem w stanie zaplacic... Bardziej mi sie to oplaci niz zmiana programu w pewnym biurze heh PILNE!!!!!!!!!!!! kontakt: magdalena96@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan-T9 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Nie wiem czy to w ogole mozliwe???. oferty sa chyba wystawiane imiennie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babs Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 tzn. chodzi o posrednictwo... na w&t jestem zapisana tyko,ze w wersji self:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Hey! Myslalem ,ze bede mogl Ci pomoc.Sorki ale zwatpilem jak zobaczylem ze jestes kobitka ;)bez urazy ,jedynie to co moglbym ewentualnie zalatwic to praca dla faceta. Glowa do gory!!!Wiem jak trudno jest znalezc prace bedac jeszcze w Polsce i nie majac kontaktow w USA.Sam przez to przechodzilem rok temu Podobie jak ty wybralem opcje self,a pozniej niestety musialem przyjac oferte z biura. Z tego wyszly cyrki,bo na wielka mine nas(tzn.mialo bys ok.40 Polakow ,bylo ok.17) w[beeep]...->powiem tylko tyle chula vista resort w Wisconin Dells.Omijajcie to miejsce z daleka! Pozytywna strona jest to ze po 2 miesiacach dostalismy zgode na opuszczenie tego miejsca;) i wyjechalismy do NY. Nie bede sie teraz rozpisywal zreszta do rana bym nie skonczyl. To na tyle ode mnie Powodzenia bardzo mocno zycze Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Zapomnialem dodac nie podpisujcie nic z biurem GULIWER,a juz na pewno NIE z FACE THE WORLD,to organizacja w USA z ktora wspolpracuja!!!O ile jeszcze FTW istenieje. Prawie jak f..k the world Link to comment Share on other sites More sharing options...
babs Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Dziekuje za wszelkie uwagi. Oferta jest juz nieaktualna:) Ktos Was ubiegl o ile czyta to jakis oferent:P Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.