Skocz do zawartości

Drukarnia w USA ??? By Adventure ??? 1000$ / tyg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam pytanko jaką drukarnie w US polecalibyście do pracy na 3-4 miesiace, słyszałęm że w Quadach jest nieźle (przynajmniej w kwestii zarobków), tylko nie wiem dokłądnie w jakich miastach sie opłaca ze względu na zarobki czy też możliwości zwiedzania w międzyczasie...

Dodatkowo jak załatwić pracę w takiej drukarni, poprzez aplikację on-line z opcją self czy też bezpośrednio przez biuro od A do Z np. student aventure (mają jakieś staże z Quadami)???

Z góry dzięki za wszelkie info odnośnie pracy w drukarniach....

:kreci:

Napisano

Wydaje mi sie, ze juz jest za pozno na zapisanie sie na wokra do Quadu, no chyba, ze znajda sie jakies extra free miejsca. Ja poleciłabym Lomire albo Martinsburg - jest tam najwiecej overtimes. Nie wiem jak jest w Oklahomie, The Rock i Saradoga Spring(NY), bo nic nie slyszałam na ich temat.

Napisano

też wydaje mi sie ze za pózno ale po wizach pewnie kilka miejsc sie pojawi wiec moze cie upchną, w hartford jest w miare ok choć z nadgodzinami to róznie bywa zalezy na która zmiane trafisz... w West Allis podobno są luzy, w oklachomie sporo nadgodzin bo to nowy quad i nei ma drugiego w poblizu

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...