OWCZAR Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 Czy ktoś mieszka w San Diego? Macie jakieś informacje co do tego miasta, głównie interesuje mnie czy jest tam niebezpiecznie tak jak w LA? Czy sa miejsca gdzie nie powinnienem sie pokazywac i czy konieczne jest posiadanie samochodu? A moze macie informacje o jakims innym miescie w kalifornii gdzie mozna spokojnie zyc?
dagmarcia Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 A moze macie informacje o jakims innym miescie w kalifornii gdzie mozna spokojnie zyc? Polecam Bakersfield albo Fresno :smt040
dagmarcia Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 A tak powaznie: 1/ nie mieszkalam w SD, tylko w SF, ale w SD bylam chyba z 5 razy i kocham to miasto 2/ niebezpiecznie nie jest, choc jesli wybierzesz sie blizej granicy, w strone Tijuany, to robi sie troche niefajnie i tam wlasnie nie radzilabym sie pokazywac 3/ samochod, jak wszedzie w Stanach jest raczej koniecznoscia. Zwlaszcza, ze jesli Ci sie zechce wybrac z centrum miasta do np Oceanside, czy Del Mar (polecam, bardzo polecam), to innych opcji niz auto za bardzo nie masz...
efpol Napisano 11 Marca 2006 Zgłoś Napisano 11 Marca 2006 Czy ktoś mieszka w San Diego? Macie jakieś informacje co do tego miasta, głównie interesuje mnie czy jest tam niebezpiecznie tak jak w LA?Czy sa miejsca gdzie nie powinnienem sie pokazywac i czy konieczne jest posiadanie samochodu? A moze macie informacje o jakims innym miescie w kalifornii gdzie mozna spokojnie zyc? Nie mieszkam, ale bywalem i mam tam przyjaciol. Nie ma porownania do LA pod wzgledem bezpieczenstwa, duzo lepiej, jednak tez sa tam sekcje ktore lepiej omijac. SD to jedno z najsympatyczniejszych miast w US.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.