kredka Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 jak tam jest .... czy naprawde tam nikt nie był ?????
GoHaF Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ja bylam w tym stanie. St.Louis, Kansas City, Springfield . ale wiekszosć czasu spedzilam w Branson kolo S. sympatycznie. szczegolnie Arch w St.Louis , chociaz troche drogo za samo wjechanie. polecam tez knajpy chińskie/japonskie? Kurczak w sosie cytrynowym !!! NIEBO...mniam. aa no i Route 66
wasiel31 Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 hehehe widze ze goha juz wszedzie byla no ja tez bylem w Missouri w Branson dokladnie (mozna dodac ze jechalismy sie z goha na tym samy wozku:) ogolnie sam stan nie jest zly raczej spokojny i goracy, tak jak powiedziano wczesniej Spriengfield , St Louis, Kansas City(tu nie bylem:() Mi sie najwyrazniej podobalo bo jade tam drugi raz w tym roku, w sumie dobre mijsce zeby planowac jakies podroze bo w sumie na wschod i na zachod podobne odleglosci pozdro dla gohy (aha jedziecie w tym roku???)
GoHaF Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 ello Macieju. nie wiem jak inni ale ja wybieram tym razem do Bethany Beach DE , z wlasnym kontraktem. juz mam prawie wszystko zalatwione. Niestety nie bylam wszedzie ... ale chcialabym... na pewno teraz Niagara i moze Miami
wasiel31 Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 no niezle niezle a co tam bedziesz robic?? jesli mozna wiedziec my znowu do branson, bo jak juz mowilem znamy tereny w sumie troche szkoda ale wiemy czego sie spodziewac pozdro
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.